Text Size
1.jpg

DAVID KOCK | LEGAL BV

PDFAfdrukkenE-mailadres

davidkock legal bv is een van de meest dynamische advocatenkantoren van het Nederlandse Caribische gebied. Met kantoren in Aruba, Curaçao, Bonaire Sint Maarten en Colombia is davidkock legal bv een van de weinige advocatenkantoren met vestigingen in het Caribische gebied en Zuid-Amerika, waardoor dienstverlening aan internationale en lokale klanten in de genoemde rechtsgebieden wordt geoptimaliseerd. De onderneming kan rekenen op een team van ervaren advocaten, die gespecialiseerd zijn in de verschillende takken van het recht. davidkock legal bv werkt nauw samen met Meijer advocaten. Meijer advocaten is een zelfstandig en autonoom advocatenkantoor gevestigd in Den Haag, Nederland.

davidkock legal bv wordt beschouwd als een fullservicepraktijk, die voorziet in een hoog niveau van vertegenwoordiging, persoonlijke service en efficiëntie.

Rechtsgebieden waarop het kantoor zich richt, zijn: handel, onderneming en bankwezen, intellectueel eigendom, luchtvervoer, verzekering en aansprakelijkheid, insolventie en herstructurering, onroerend goed en bouw, telecommunicatie, gezondheid, arbeid, administratieve rechtspraak, immigratie, nationaliteit en straf, met de procesvoering die hiermee verband houdt.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de onderneming is actief bij te dragen tot de ontwikkeling van de Nederlandse Recht door het publiceren van wetboeken, juridische bulletins en het organiseren van lezingen op een continue basis.

Nieuws Online